Termeni și Condiții

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

EXPERT CLEAN S.R.L. funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare.

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

 

Informatii despre produse

Curățătoria Expert Clean se angajează să realizeze articolelor încredințate, o curățare ( cu apă) a articolelor primite, în conformitate cu metodele profesionale și a înscrisurilor de pe eticheta de întreținere.

Curățătoria Expert Clean se dezice de orice responsabilitate, cu excepția cazurilor de neglijență gravă. Ne asumăm responsabilitatea doar în cazurile în care articolele încredințate suportă procesul de curățare recomandat pe eticheta de întreținere.Dacă eticheta de întreținere nu este prezentă, ne declinăm în mod direct de orice responsabilitate, iar curățarea articolului se va face exclusiv pe riscul clientului.Articolele din piele sau blană naturală sau cele care conțin inserții sau aplicații din aceste materiale, se vor curăța exclusiv pe răspunderea clientului și sub semnătura sa.

În ciuda controlului profesional de rutină efectuat la recepționarea articolelor, curățătoria Expert Clean nu este responsabilă pentru deteriorările datorate unor caracteristici ce nu pot fi identificate sau unor defecte nedepistabile(vicii ascunse) cum ar fi:insuficienta rezistență a țesăturilor sau a cusăturilor, a culorilor sau a imprimeurilor, defecte anterioare, deteriorarea nasturilor, a fermuarelor, a pernuțelor de la umeri sau bust,a ornamentelor, etc, sau dacă eticheta de întreținere conține informații incorecte.

Curățătoria Expert Clean nu este responsabilă nici pentru eventuala modificare a dimensiunilor articolelor (strâmtorare sau lărgire) ori pentru modificarea culorilor , în parametri obișnuiți.O uzură de minim 30% este acceptată de ambele părți pentru toate obiectele predate, indiferent de starea lor (nouă). Curățătoria Expert Clean nu își asumă răspunderea pentru petele dificile ce nu pot fi îndepărtate în urma unor procese repetate de detașare și curățare sau de deteriorarea sau decolorarea materialului în urma acestora. Curățătoria Expert Clean își păstrează dreptul de a emite rezerve(rezervă pată, rezervă decolorare, rezervă deșirare, fără garanție, etc.) în momentul recepției, cu privire la rezultatul final.Facem tot posibilul pentru a respecta termenele de livrare cuvenite.În caz de întârzieri, clientul nu este îndreptățit să ceară despăgubiri.Articolele trebuie ridicate în maximum trei luni de la predarea către curățătoria Expert Clean.După acest termen, compania îsi rezervă dreptul de a dispune de ele, fără a fi obligată să despăgubească clientul.Numărul și tipul articolelor indicate pe bonul de casă, vor determina numărul și tipul articolelor restituite.

În cazul unor obiecțiuni sau reclamații, acestea trebuie făcute pe loc la restituirea articolelor din curățătoria Expert Clean numai pe baza bonurilor de casă(bon fiscal, bon sistem ). Curățătoria Expert Clean va răspunde la orice obiecțiune sau reclamație în cel mai scurt timp.Orice informație cu privire la reclamațiile dumneavoastră de poate obține la numărul de telefon : 0766.546689 sau la email:expertcleaniasi@gmail.com

Obiecțiunile și reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.Articolul pentru care se face reclamația trebuie să rămână în unitatea Expert Clean pentru a fi analizat de către specialiștii noștri.În cazul deteriorării grave, pierderii sau furtului articolelor din cauza exclusivă a curățătoriei Expert Clean, clientul va fi despăgubit , după o evaluare prealabilă, cu de 5 ori valoarea plătită pentru curățarea sau tratarea articolului.Prezentarea numelui și a unui număr de telefon sunt obligatorii pentru emiterea bonurilor de casă.Clientul are obligația să rețină bonul fiscal primit de la recepția curățătoriei Expert Clean

În cazul în care se vor achita despăgubiri în cuantum menționat anterior, clientul este de acord ca Expert Clean să rețină bonul, făra a fi obligată la plata altor sume de bani .

 

Date identificare EXPERT CLEAN S.R.L.

Magazinul online  aparține și este întreținut de EXPERT CLEAN SRL.

Sediu Social: IASI, STR.Garii, nr.16, IASI

CUI: RO 5945943

Com: J22/1832/1994

Număr de telefon: 0744.546689

Adresă de e-mail: expertcleaniasi@gmail.com

 

Copyright

Întregul conţinut al site-ului – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea EXPERT CLEAN S.R.L. si a furnizorilor sai este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996).

Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei EXPERT CLEAN S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

 

Protecția datelor personale (securitate)

Magazinul online RO funcționează pe o platformă securizată de tip https.

În acest sens, datele personale solicitate de EXPERT CLEAN S.R.L. pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai în scopul în care ți-au fost solicitate.

Informațiile obținute de la tine nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a-ți trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor tale, înregistrarea și autentificarea pe ROimplica o parolă, la care are acces doar titularul contului.

EXPERT CLEAN S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

 

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

In cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole.

Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

 

Plata și livrarea

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) include taxa de transport.

Transportul se face prin curier rapid și contravaloarea se va achita cash curierului care face livrarea.

Poți selecta modalitatea de plată din pagina de comandă și poti alege una dintre cele două variante: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare agentului curier sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar agentului curier nu mai trebuie să plătești nimic).

Procesatorul pentru plata prin card este EuPlatesc.ro.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon introdus la datele personale din contul tău / din pagina de comandă, ca apoi livrarea să se facă la adresa de livrare completată de tine în formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul în care diferă de cea din formularul de comandă).

Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică.

În cazul în care numărul de telefon introdus de tine în pagina userului cu care te-ai înregistrat pe site / pe care l-ai completat în pagina de comandă nu este corect, vei fi contactat prin e-mail.

În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulată.

 

Dispute și conflicte

Orice conflict aparut între EXPERT CLEAN S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți.

În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul RO si orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

 

Limitarea de responsabilitate

Campaniile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective.

Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

EXPERT CLEAN S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul.

De asemenea nu răspunde pentru bug-urile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Termenii și condițiile generale de vânzare, ca și prețurile sunt acceptate în deplină cunoștință de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată și totală a prezentelor condiții de vânzare.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

*Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.

Vezi si alte sectiuni

Politica cookies

Politica de confidentialitate

Politica GDPR