Servicii de spalatorie covoare in Iasi

Bun venit pe pagina de spalatorie covoare Iasi si curatatorie covoare Expert Clean.
Covoarele se gasesc in aproape orice locuinta. Zi de zi le calcam, cand vin prietenii sau rudele sau cand ne jucam cu animalul de companie. Curatarea si igienizarea covoarelor este necesara la o perioada de timp. Curata covorul tau odata la 3-6 luni pentru a scapa de virusi si bacterii si pentru o viata cat mai sanatoasa.
Apeleaz la serviciile noastre de spalatorie covoare din Iasi.

De ce ar trebui sa apelezi la o spalatorie de covoare in Iasi?

La fel cu si hainele au nevoie de servicii de curatatorie haine destul de des, la fel si covoarele au nevoie de servicii profesionale de curatatorie covoare si spalatorie covoare in Iasi. De ce ai avea nevoie de aceste servicii? Simplu, in covoarele din casa si nu numai se acumuleaza in timp bacterii alergice si acarieni. Acestea pot dauna sanatatii tale si a familiei calcand pe covoare si respirand aerul din jur. Expert Clean Iasi recomanda o spalare a covorului in profunzime si o igienizare corespunzatoare.

Dorim sa-ti furam cateva minute pentru a-ti spune cate ceva despre „banalul” tau covor din casa familiei tale. In Romania si nu numai, se vand toate tipurile de covoare: din materiale plastice, din fibre naturale, unele tesute manual sau tesute industrial si de-o varietate de culori inimaginabila.

Spalarea si curatarea unui covor in profunzime nu inseamna o spalare afara cu furtunul si frecat cu peria asa cum multi oameni procedeaza. Daca se face astfel vor exista in continuare amenintari si daunatorii nu vor fi eliminati corespuzator. Alege serviciile de spalatorie covoare in profunzime si asigura-te ca intrebi la orice curatatorie de covoare din Iasi urmatoarele:

  • Executati procedee de desprafuire covoare?
  • Detergentii utilizati in executia de spalare covoare au in compozitie oxigen activ si substante de igienizare?
  • Uscarea covoarelor se face in camere special amenajate, igienizate si aerisite?
  • Covorul se periaza dupa ce este uscat?
  • Primiti covorul ambalat?
  • In procesul de clatire a covorului se utilizeaza apa curata in mod constant?

Pentru a putea oferi constant si calitativ cele enumerate mai sus, tarifele serviciilor de spalatorie covoare si curatatorie covoare se taxeaza per metru patrat.

Apeleaza acum la serviciile noastre de spalatorie covoare in Iasi si curatatorie covoare in Iasi.

Serviciile Expert Clean - Spalatorie covoare in Iasi

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Servicii de spalatorie covoare in Iasi si curatatorie covoare pentru compania ta

Incepand chiar de la hoteluri si pana la restaurante, spalam la un nivel profesional tot ceea ce este legat de aceste domenii, la preturi avantajoase si calitate maxima.

Spalatorie cearsafuri, paturi si prosoape

Programul noastru nu se limiteaza doar la spalatorie haine, ci acoperim o multitudine vasta de articole ce pot fi curatate si reimprospatate cum ar fi: cearsafuri, fete de perna, prosoape, paturi, perdele, etc.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine din Iasi sunt perfect gandite pentru a statisface nevoile companiei tale si ale angajatilor tai. Te asteptam cu echipamentele de lucru la Expert Clean Iasi pentru rezultate profesionale.

Livrare la sediul tau

Stim ca esti foarte ocupat, de aceea iti oferim transport gratuit la colectarea si livrarea articolelor. Articolele vor fi preluate si livrate direct la sediul tau!

1.

Venim noi la tine

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

2.

Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 80lei pe website-ul nostru.

3.

Calitate

Ne asiguram ca serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de pe piata actuala.