Servicii de spalatorie si curatatorie Iasi

Mereu ne asiguram de calitatea serviciilor noastre de spalatorie haine Iasi si curatatorie covoare Iasi sunt intotdeauna de o calitate superioara. Pentru procesul de spalatorie si transport la domiciliu in Iasi exista cate o persoana care verifica si analizeaza continuu ca acestea sa functioneze sub standardele interne dar si pentru a ne asigura de calitate garantata si pentru a gasi noi solutii de a le imbunatati sau perfectiona.

Cand aduceti produsele dvs. pentru a fi spalate la spalatoria Expert Clean Iasi puteti sta linistit si fara griji, acestea sunt pe maini bune! Deasemenea, de cate ori vi s-a intamplat sa nu aveti timp sa mergeti sa duceti hainele la spalatorie? Echipa Expert Clean Iasi va sta la dispozitie cu servicii gratuite de transport haine la domiciliu (preluare si predare).

Serviciile Expert Clean

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Servicii de spalatorie si curatatorie in Iasi pentru compania ta

Incepand chiar de la hoteluri si pana la restaurante, spalam la un nivel profesional tot ceea ce este legat de aceste domenii, la preturi avantajoase si calitate maxima.

Spalatorie cearsafuri, paturi si prosoape

Programul noastru nu se limiteaza doar la spalatorie haine, ci acoperim o multitudine vasta de articole ce pot fi curatate si reimprospatate cum ar fi: cearsafuri, fete de perna, prosoape, paturi, perdele, etc.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine din Iasi sunt perfect gandite pentru a statisface nevoile companiei tale si ale angajatilor tai. Te asteptam cu echipamentele de lucru la Expert Clean Iasi pentru rezultate profesionale.

Livrare la sediul tau

Stim ca esti foarte ocupat, de aceea iti oferim transport gratuit la colectarea si livrarea articolelor. Articolele vor fi preluate si livrate direct la sediul tau!

1.

Venim noi la tine

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

2.

Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 80lei pe website-ul nostru.

3.

Calitate

Ne asiguram ca serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de pe piata actuala.