Servicii de calcatorie haine Iasi si textile

Afla mai multe informatii legate de serviciile de calcatorie haine Iasi si textile.
Atunci cand hainele tale sunt spalate, curatate si improspatate, pentru a-ti scuti din timp, echipa Expert Clean le pregateste pentru calcat, chiar inainte sa-ti fie livrate. Calcarea profesionala indreapta chiar si cele mai dificile tesaturi pentru ca tu sa arati bine mereu, oricunde te-ai afla.

Calcatul hainelor acasa, de multe ori, poate deteriora tesatura sau chiar ingalbenirea ei. De aceea recomandam sa apeleazi la serviciile noastre de calcatorie haine Iasi si textile.

Serviciile Expert Clean - Calcatorie haine Iasi

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Servicii de calcatorie haine Iasi si textile pentru compania ta

Incepand chiar de la hoteluri si pana la restaurante, spalam la un nivel profesional tot ceea ce este legat de aceste domenii, la preturi avantajoase si calitate maxima.

Calcatorie cearsafuri, paturi si prosoape

Programul noastru nu se limiteaza doar la spalatorie haine, ci acoperim o multitudine vasta de articole ce pot fi calcate cum ar fi: cearsafuri, fete de perna, prosoape, paturi, perdele, etc.

Calcare echipamente de lucru

Serviciile noastre de calcatorie haine si calcatorie textile din Iasi sunt perfect gandite pentru a statisface nevoile companiei tale si ale angajatilor tai. Te asteptam cu echipamentele de lucru la Expert Clean Iasi pentru rezultate profesionale.

Livrare la sediul tau

Stim ca esti foarte ocupat, de aceea iti oferim transport gratuit la colectarea si livrarea articolelor. Articolele vor fi preluate si livrate direct la sediul tau!

1.

Venim noi la tine

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

2.

Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 80lei pe website-ul nostru.

3.

Calitate

Ne asiguram ca serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de pe piata actuala.