Spalatorie cu transport haine si covoare la domiciliu in Iasi

Spalatoria Expert Clean va pune la dispozitie servicii de spalatorie haine cu transport la domiciliu prin colectare si preluarea articolelor in orasul Iasi. Stim cat esti de ocupat cu lucrul si uneori nu mai ai puterea necesara sa mai stai la cozi in trafic pentru a duce hainele la spalatorie. De aceea serviciile noastre de colectare si livrare haine si covoare la domiciliu iti vor rezolva aceasta problema.

Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi online, sa pregatesti hainele ce trebuiesc spalate, noi le preluam, le spalam, le ambalam si ti le livram direct la usa. Simplu!

Prin aceste servicii de spalatorie cu livrare la domiciliu ne dorim sa scutim timpul pierdut in trafic al clientilor si sa petreaca mai mult timp impreuna cu familia.

Serviciile Expert Clean

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Servicii de spalatorie si curatatorie in Iasi pentru compania ta

Incepand chiar de la hoteluri si pana la restaurante, spalam la un nivel profesional tot ceea ce este legat de aceste domenii, la preturi avantajoase si calitate maxima.

Spalatorie cearsafuri, paturi si prosoape

Programul noastru nu se limiteaza doar la spalatorie haine, ci acoperim o multitudine vasta de articole ce pot fi curatate si reimprospatate cum ar fi: cearsafuri, fete de perna, prosoape, paturi, perdele, etc.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine din Iasi sunt perfect gandite pentru a statisface nevoile companiei tale si ale angajatilor tai. Te asteptam cu echipamentele de lucru la Expert Clean Iasi pentru rezultate profesionale.

Livrare la sediul tau

Stim ca esti foarte ocupat, de aceea iti oferim transport gratuit la colectarea si livrarea articolelor. Articolele vor fi preluate si livrate direct la sediul tau!

1.

Venim noi la tine

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

2.

Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 80lei pe website-ul nostru.

3.

Calitate

Ne asiguram ca serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de pe piata actuala.