Servicii de spalatorie haine in Iasi

Expert Clean va pune la dispozitie servicii de spalatorie haine in Iasi si curatatorie haine. Utilizam tehnologii avansate din domeniul spalatoriilor de haine si curatatoriilor pentru a improspata si mentine culorile hainelor.
Spalatoria noastra este compusa din personal calificat cu o experienta vasta in domeniul spalatoriilor de haine din Iasi.
Echipa Expert Clean ofera o atentie deosebita la cerintele si preferintele clientilor. Ne laudam atat cu serviciile prestate cat si cu preturile special gandite oricarui buzunar.

De ce ar trebui sa apelezi la o spalatorie haine in Iasi?

Serviciile de spalatorie haine din Iasi se realizeaza cu masini de spalat profesionale si detergent din import, solizi si lichizi.
Chiar daca spalarea hainelor acasa este o optiune utilizata de majoritatea persoanelor, sunt momente in care nu le vei putea spala din mai multe motive, cum ar fi programul de lucru dat peste cap care te oboseste mult prea mult pentru a mai avea rabdarea necesara sa speli hainele. Pe langa asta, apeland la o spalatorie de haine iti va scuti mult timp si multa energie.
Aceste impedimente pot fi eliminate apeland la serviciile profesionale ale unei spalatorii de haine.

Serviciile de spalatorie haine din Iasi iti scutesc timp

Daca nu dispui de timp pentru spalarea hainelor la tine acasa, spalatoria de haine poate fi o modalitate minunata de economisire a timpului. Serviciile de spalatorie haine din Iasi sunt destinate acelor familii cu adevarat aglomerate dar si pentru companiilor precum restaurante, hoteluri, spitale sau cafenele.

Spalatoria de haine Expert Clean Iasi ofera solutii avantajoase si o serie de beneficii precum spalatorie rapida sau livrare haine la domiciliu doar in orasul Iasi, ceea ce inseamna ca puteti avea hainele spalate si reimprospatate in timp ce va puteti ocupa de alte lucruri.

Colectarea si livrarea hainelor la domiciliu este mult mai accesibila acum. Indiferent ca esti la lucru, poti apela la spalatoria noastra cu livrare la domiciliu pentru a fi sigur ca hainele iti vor fi livrate, curate si ambalate. Evita drumurile saptamanale lungi si aglomerate pana la spalatorie si bucura-te de mai mult timp impreuna cu familia.

Curatatorie haine care foloseste detergenti de inalta calitate

Curatatoria de haine Expert Clean Iasi este specializata in curatarea si igienizarea calitativa a hainelor. Articolele textile, cum ar fi prosoapele, imbracamintea sau perdele sunt realizate din diverse tesaturi ce pot necesita tehnici de curatare specializate.

Totodata, sunt si anumite tipuri de pete dificile ce nu pot fi indepartate acasa fara a deteriora tesatura. Masinile de spalat obisnuite sau spalarea la mana nu sunt intotdeauna cea mai fericita modalitate de a elimina petele de pe anumite materiale textile.

De exemplu, tesaturile cu adevarat delicate, cum ar fi matasea, lana sau chiar catifeaua, se pot deteriora atunci cand se utilizeaza o masina obisnuita. De aceea, Expert Clean va pune la dispozitie serviciile de curatatorie haine in Iasi cu colectare si livrare la domiciliu.

Serviciile Expert Clean - Spalatorie haine in Iasi

Servicii de spalatorie si curatatorie pentru companii si alte medii private si publice

Servicii de spalatorie si curatatorie in Iasi pentru compania ta

Incepand chiar de la hoteluri si pana la restaurante, spalam la un nivel profesional tot ceea ce este legat de aceste domenii, la preturi avantajoase si calitate maxima.

Spalatorie cearsafuri, paturi si prosoape

Programul noastru nu se limiteaza doar la spalatorie haine, ci acoperim o multitudine vasta de articole ce pot fi curatate si reimprospatate cum ar fi: cearsafuri, fete de perna, prosoape, paturi, perdele, etc.

Echipamente de lucru

Serviciile noastre de spalatorie haine si curatatorie haine din Iasi sunt perfect gandite pentru a statisface nevoile companiei tale si ale angajatilor tai. Te asteptam cu echipamentele de lucru la Expert Clean Iasi pentru rezultate profesionale.

Livrare la sediul tau

Stim ca esti foarte ocupat, de aceea iti oferim transport gratuit la colectarea si livrarea articolelor. Articolele vor fi preluate si livrate direct la sediul tau!

1.

Venim noi la tine

Venim si ridicam hainele murdare direct de la domiciliul sau biroul tau.

2.

Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita la comenzi de peste 80lei pe website-ul nostru.

3.

Calitate

Ne asiguram ca serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de pe piata actuala.