- Curatarea hainelor se efectueaza atent, in functie de indicatiile inscrise pe etichetele acestora. In cazul in care acestea lipsesc, firma este absolvita de orice raspundere, curatarea obiectului facandu-se pe raspunderea clientului. Firma nu raspunde in cazul in care hainele nu rezista la modul de curatare indicat de eticheta produsului.

- In anumite cazuri, primirea hainelor se va face numai cu acordul specialistului firmei si pe raspunderea clientului.

- Daca clientul solicita curatarea hainelor intr-un mod contrar opiniei specialistului, aceasta se va face pe riscul sau, sub semnatura.

- Firma nu isi asuma raspunderea pentru petele dificile ce nu ies in urma unor procese repetate de detasare si curatare sau pentru deteriorarea materialului in urma acestora.

- Firma nu isi asuma raspunderea pentru hainele deteriorate aduse la curatat.

- Firma poate refuza primirea articolelor in cazul in care aspectul hainelor denota prezenta factorilor de infectie sau au un aspect respingator.

- Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii, colorantilor etc.) firma este absolvita de raspundere.

- Deoarece in procesul de curatare chimica solventul de curatat poate ataca unele materiale, firma nu raspunde de eventualele deteriorari ale acestora, desfacerea lipiturilor confectiilor sau ale componentelor acestora.

- Preturile vor fi percepute conform listei de preturi afisata in loc vizibil. Daca din lista de preturi lipseste denumirea unui obiect, pretul se va stabili prin comparare cu pretul acelor articole care au forma, croiala asemanatoare sau in functie de cantitatea de munca depusa.

-Firma nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen, datorita unor cauze de forta majora (lipsa energie electrica, lipsa presiune apa etc.).

- Restituirea obiectelor curatate se va face pe baza chitantei eliberate de firma. In cazul pierderii acesteia, eliberarea se va face numai pe baza unui act care confirma identitatea si adresa clientului.

- Eventualele obiectiuni trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

- In cazul in care clientul nu va ridica hainele in termen de 30 zile firma isi rezerva dreptul de a dona hainele unor institutii de binefacere, considerandu-le abandonate.

- In cazul deteriorarii grave a articolelor de imbracaminte din cauza firmei sau in cazul furtului prin efractie din unitate constatat de organele de politie, firma va oferi despagubiri reprezentand 75% din costul de piata al produsului, in termen de maxim 30 de zile de la constatare.

Acest regulament reprezinta un contract intre client si firma si este liber acceptat de catre ambele parti.

Regulament de functionare

Preturile sunt valabile pentru prestatii la 24 de ore de la predare. Tarifele includ TVA.

Pentru ridicarea si livrarea comenzilor de la/la  domciliu  mai mici de 40 LEI se adauga o taxa de transport de 5 LEI  . Tarifele includ TVA.

Numai pentru calcat si pentru articolele de copii suma este de 50% din tarif.

Pentru articolele care nu se regasesc in lista, tariful se va stabili prin comparatie cu cele existente tinand cont de marime, material si forma.

 

Nulla vestibulum eleifend nulla. Suspendisse

Termeni si conditii