Dedicati calitatii si promptitudinii serviciilor
Spalatorie si curatatorie chimica

Quick Link

Servicii personalizate

Ridicarea si livrarea rufelor

Expert  Clean

Expert Clean © 2013 . Designed By Swift Point . Intrebari | Termeni si conditii

Facebook page

SC. EXPERT CLEAN SRL a fost înfiintata în anul 2004. Societatea a devenit un brand recunoscut pe piata de profil din Iaşi prin experienta si profesionalismul dovedite de-a lungul timpului, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, in calitatea sa de prestator de servicii  adaptate necesitatilor clientilor sai.

Dotarile spalatoriei: masini de spalat, uscatoare, calandre, masina de curatat chimic, mese de calcat, masină de scos pete, alte accesorii utilizate în procesul de spalare /uscare / curatare /calcare a rufelor.

Dedicati calitatii si promptitudinii serviciilor ...

SC. Expert Clean S.R.L

Capacitatea spalatoriei este de aproximativ 6000 kg / 8 ore. Spatiul în care functioneaza aceasta spalatorie este conform cerinţelor interne în domeniu.

 Societatea noastra prin serviciile pe care le presteaza urmareste sa satisfaca cele mai exigente solicitari ale clientilor prin practicarea de preturi avantajoase si de servicii de înalta calitate utilizând personal calificat.

              Societatea noastra presteaza toata gama de servicii legate de spalarea, curatarea, uscarea, si calcarea textilelor si a hainelor din blana. Serviciile sunt asigurate la cele mai înalte standarde de calitate cu respectarea dispozitiilor legale în materie impuse de normele UE.

              Asimilarea si implementarea celor mai avansate stardarde de calitate a fost confirmata de obtinerea primei certificari ISO 9001,  in domeniu, acordata de UKAS Marea Britanie, poate unul din cele mai exigente institute de acordare a standardelor de calitate ISO.

Persoane fizice si juridice !

Pentru comenzi ce depăşesc 65 lei, transportul (numai în Iasi) este gratuit

Asimilarea si implementarea celor mai avansate stardarde de calitate

Noi platim transportul !

Preluam comenzi de la persoane fizice si juridice (spital, policlinica, cabinet medical, farmacie, hotel, restaurant, pizzerie, bar, gradinita, internat, frizerie, salon de cosmetica, firma de productie etc.)

Transportul pentru colectarea şi distribuirea articolelor este asigurat de firma noastra.

Despre noi